Vem driver bloggen/twitter?

Tidigare har ni fått stifta bekantskap med en av ockupanterna, Margareta Dahlqvist & några av dom har ni förstås sett i artiklar, på foton & i klipp med intervjuer. Men nu tänkte jag berätta lite om mig själv, jag som skriver här i bloggen & på twitter!

Sanna Oskarsson heter jag & är 26 år gammal. Uppväxt i Dorotea & har större delen av min släkt boendes där. 2005 flyttade jag till Stockholms län & Södertälje. Här bor jag med min sambo som ursprungligen kommer från Vilhelmina & våra två barn.

Två av mina intressen är att fota & skriva. Har bloggat sedan 2003 (tror jag, haha, åren går). Sociala medier har alltid varit något jag brunnit för & när jag gav förslaget i Facebookgruppen att ockupanterna borde starta en twitter frågade dom om inte jag kunde göra det, dels för att dom saknade kunskap om Twitter, men också för att dom inte riktigt hade tiden.

Sagt & gjort, jag körde igång ett twitterkonto & ganska snabbt insåg jag att den behövde kompletteras med en blogg. Det är både roligt & lärorikt & jag spenderar lätt flera timmar om dagen med att gå igenom vad som eventuellt skrivits om oss, diskuterar i facebookgruppen, hämtar info & bilder där & på kvällarna brukar jag oftast diskutera dagen som gått med Margareta.

Jag tycker att Doroteaupproret är oerhört viktigt av flera anledningar. Alla som betalar skatt ska självklart ha samma rätt till vård, jag har som jag nämnde tidigare nästan hela min släkt boendes i Dorotea & vill känna mig trygg i att dom kan få den vård dom behöver om dom behöver den. Dessutom vill jag kunna åka upp dit med min familj utan att behöva tänka på vad som händer om barnen eller jag själv skulle bli akut sjuk på ”obekväm” tid.

Följande inlägg
Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Kristina Sandin

     /  februari 17, 2012

    Hej Sanna!
    Kul att få ett ansikte. Det är kvinnorna som ska göra´t.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: